Header

Nieuwsbrief Februari 2015

---

Voorwoord

Beste leden en geïnteresseerden,

Februari: sprokkelmaand, schrikkelmaand en ook de regenmaand en tweede maand van het jaar. 28 dagen, met een schrikkeljaar 29 en wist u dat 30 februari in de geschiedenis pas drie keer voorgekomen is. Zie Wikipedia.

Tegenwoordig komt er zoveel op ons af, dat het allemaal niet meer bij te houden is, toch? Ik heb nu zelf toevallig weer een nieuwe telefoon, voordat ik dat allemaal een beetje onder de knie heb, ben ik alweer opnieuw toe aan een nieuwe telefoon!

De tijd gaat heel snel tegenwoordig, we weten onmiddellijk het nieuws uit de rest van de wereld. Het heeft natuurlijk ook allemaal wel voordelen, je onderhoudt veel makkelijker contact met je familie, vrienden etc. op afstand dan vroeger. Brieven schrijven, postzegel plakken, in de brievenbus gooien is niet meer nodig, op een uitzondering na. Ja, die contacten vinden we nu wel makkelijker bij te houden, via de toverdoos zal ik maar zeggen.

De NCT onderhoudt ook via mails, Nieuwsbrief en Facebook contact met velen en ik zou het op prijs stellen als we met zijn allen die contacten gemoedelijk in stand blijven houden. 

Bart van Dijk , voorzitter NCT

---

Terugblik op Januari

Na een drukke feestmaand is Januari de maand om weer terug te keren naar het gewone leven, werk, school en onze dagelijkse verplichtingen. 

Hoewel we in deze maand slechts de Nieuwjaarsborrel hebben georganiseerd, wil dat niet betekenen dat het bestuur stilzit. Ondertussen zijn wij alweer druk in de weer om de activiteiten voor de komende maanden te bedenken, organiseren en voorbereiden. Lees maar snel verder!

---

De Nieuwjaarsborrel

Deze werd gehouden op Zondag 11 Januari in Cafetería el Mirador.

Klik hier om te zien en te lezen hoe gezellig het weer was!

---

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

---

Valentijnsrondleiding en lunch in Montblanc

Kijk op de site voor de excursie van woensdag 12 februari naar Montblanc

---

Maandborrel

Tevens organiseren wij weer een maandborrel op zaterdag 28 februari in Altafulla.

Vind hier meer informatie. 

---

Lustrum 5 jaar NCT

En noteer voor zekerheid even zondag 15 maart in uw agenda. Dan vieren we het eerste lustrum van de NCT met een feest met calçotada en levende muziek op een prachtige locatie.

Ook hierover vindt u alle info via deze link 

---

Fotoalbum op de site

Sinds de vernieuwde site van de NCT, is er ook een pagina aangemaakt om foto´s op te plaatsen, hoewel het niet overduidelijk was waar deze te vinden waren. 

Daarom hebben we er nu voor gezorgd dat ze wel goed vindbaar zijn! Zie hier de afdeling foto´s van de club. U treft eerst de tekst en daaronder de foto´s van de activiteit.

Nieuwsbrief gemist?

Dan kunt u deze terugvinden via deze link

---

Hieronder ruimte voor SPONSORING.  Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com

---