Beste leden,

Ik mag stellen dat we een hele fijne en heerlijke Algemene Leden Vergadering hebben gehad. Het concept van een vergadering met daaropvolgend een lunch is toch wel heel aangenaam. De kaasfondue was heerlijk en gezien de vele lege borden mag ik aannemen dat de andere gerechten ook in goede aarde zijn gevallen.
Het bestuur heeft  aangegeven wat we zoal hebben gedaan en waar we de contributie aan hebben besteed. De vragen die zijn gesteld en de opmerkingen die zijn gemaakt hebben mij plezierig gestemd.
De antwoorden van de enquête stemmen ons over het algemeen tevreden en ze laten ons zien waar we aan moeten werken en wat we moeten verbeteren. Hierover in een aparte nieuwsbrief meer.

Op 27 April vieren we Koningsdag. We hebben een passende locatie gevonden in Miami Platja, in de ons wel bekende Victoria Bar. Zie ook Evenementen in april 27, 2023 – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com) .Vanaf 13h00 uur bent U welkom en de kosten bedragen 20 € pp. Hiervoor krijgt U 5 hapjes en 5 drankjes. Introducees zijn welkom en betalen 25€ pp. Betaling op bankrekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van Koningsdag en Uw naam of ter plaatse.  Een hele mooie gelegenheid om weer eens met elkaar te zijn en gezamenlijk het Wilhelmus te zingen, alhoewel dit laatste wellicht niet aanmoedigt om te komen maar tóch doen hoor! Het belooft wederom heel gezellig te worden. U kunt zich opgeven bij Leny van Beek lenyvb46@gmail.com  of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268. Doe dit svp nu of vóór zaterdag 22 april om er zeker van te zijn dat U ook wat lekkers krijgt

Van het Nederlandse Consulaat hebben we het webadres doorgekregen waar U informatie kunt vinden voor de aanvraag van Uw nieuwe Nederlandse paspoort.
Dit adres is: infopassport.nlsp@vfsglobal.com De website in het Spaans of in het Engels voor meer informatie en eventueel hun adres in Barcelona is: https://services.vfsglobal.com/esp/en/ind.

Aanstaande donderdag 13 april houden we onze beroemde koffieochtend in La Mora. U kunt uw paaservaringen dan kwijt en tevens uw vakantieplannen. Ook de laatste nieuwtjes horen we graag. U komt toch ook?

Met het Paasfeest juist achter de rug, maken we ons weer op voor de zomer. Wat zal het ons brengen? Droogte, zeer warm weer of juist regen en koelheid. In sommige Catalaanse gebieden geldt al een waterrestrictie en zwembaden vullen is al uit den boze. Het is te verwachten dat het waterrantsoen voor alle Catalaanse en wellicht Spaanse regio´s gaat gelden. Laten we hopen dat het spoedig veel gaat regenen.

Beste leden, hopelijk zien we u aanstaande donderdag in La Mora of anders op 27 April om de verjaardag van Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander te vieren in Bar/Restaurante Victoria  in Miami Platja .

Het gaat U goed,

Peter den Boogert

 

---

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Bericht van de penningmeester 

Heb je je contributie voor het jaar 2023 al betaald? Zo ja bedankt voor de vlotte betaling. Zo nee, doe het dan nu en maak € 15,-- per persoon over op bankrekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van contributie 2023 en graag je naam(en) in de rubriek concepto (mededeling). Of betaal bij de koffieochtend of Koningsdag met het risico dat ik dan geen wisselgeld heb. 

---
---