Beste leden,

Als het aan de weergoden ligt dan krijgen we deze week en volgende week wat regen. Hoewel de weersverwachting wat te wensen overlaat voor wat betreft betrouwbaarheid, is het vooruitzicht van regen hoopgevend voor velen.

Hopelijk is het mooi en stabiel weer op donderdag 25 mei want dan gaan we varen op de Ebro. We stappen op om 12 uur in Tortosa, Punto de embarque de Lo Sirgador, Rambla Felip Pedrell, s/n, (vlakbij de mercado municipal) Zie https://goo.gl/maps/E5h9mToiAHXvEHzP7

Na het zien van al het moois wat de rivier ons te bieden heeft, meren we ongeveer een uur later aan bij het vertrek punt. Hier vandaan rijden we naar restaurant Lo Rocó de Mig Camí, Carretera de la Simpàtica 101, Tortosa, (https://goo.gl/maps/6ntUoPNpbifFJtpy6) waar we genietend van het mooie uitzicht een heerlijke lunch krijgen voorgeschoteld.
Het menu voor de 25ste hebben we nog niet ontvangen, maar om een idee te krijgen kunt U naar die van deze week kijken (https://www.loracodemigcami.com/la-carta/) en maandag komt het menu waaruit U kan kiezen. Bepaal dan Uw keuze, of aan tafel, en geef dat dan zelf door aan het bedienend personeel.

De kosten zijn voor leden 32€ pp en introducees betalen 5€ meer. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekening ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder vermelding van Tortosa en je naam(en) in de rubriek concepto (mededeling), of betaal met gepast geld op de boot.  

Geef U zich op bij Leny van Beek ( lenyvb46@gmail.com ) of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268.

De evenementen kalender op onze website is even buiten werking dus noteert U alvast het volgende:

• Ik neem aan dat U 22 Juni hebt gereserveerd om met de club een bezoek te brengen aan het automuseum in Masllorenç. Dit zal voor sommigen de tweede keer zijn, desondanks is het zeker de moeite waard.

• 8 Juni zal de laatste koffieochtend zijn in la Mora voor we met zomerreces gaan. Komt U allemaal om elkaar de vakantieplannen te vertellen.

• Uw spannende verhalen over de vakantie, al dan niet sterk verteld, kunt U dan op 10 September weer aan iedereen kwijt. Dan is het namelijk weer de eerste koffieochtend na de vakantie.

• Als klap op de vuurpijl: markeer alvast 16de September voor onze traditionele BBQ bij Bouke & Gea. Het belooft zoals altijd weer druk en gezellig te worden

Ik zie U graag Donderdag 25 Mei aan boord.

Met een vriendelijke groet,

Peter den Boogert 

---
---