---

Beste leden,

Mag ik u een gezond, gelukkig en voorspoedig 2024 wensen.
In feite wil ik zeggen dat ik jullie altijd voorspoed, gezondheid en geluk wens.
Dat het u goed mag gaan!

Ik heb onze kerstlunch erg gezellig gevonden. Het geserveerde smaakte erg goed, de wijnen waren lekker, de bediening was correct en ik hoorde overal geanimeerde gesprekken.
Ook de leuke prijzen die bestuurslid Ank had gekocht vonden gretig aftrek tijdens de loterij. Een loterij ten bate van voedingsmiddelen voor de minderbedeelden via Caritas. Dit kan niet genoeg gezegd worden.

Het nieuwe jaar beginnen we al heel snel met onze activiteiten. Op 11 januari is er een Nieuwjaarslunch bij restaurant Wok Tarraco in de haven van Tarragona. De reguliere koffieochtend gaat niet door omdat La Mora dan gesloten is.
Wok Tarraco is zeer bekend door zijn uitgebreide keuze van gerechten en versheid van de producten. “U kiest en zij bakken” is het principe.
Waar is het : Muelle de Levante bloque 6, local 6-9, 43004, Tarragona
en de aanvang is 13:30. U kunt er vlakbij parkeren en u kunt aan de balie van het restaurant een kortingskaartje voor het parkeren vragen. Zie ook de evenementen agenda Events – Nederlandse Club Tarragona (nctarragona.com)
Geeft u zich snel op want het is er elke dag volgeboekt. U kunt zich opgeven bij Leny van Beek lenyvb46@gmail.com of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268. De kosten bedragen 25 € per persoon. Introducees, die van harte welkom zijn, betalen 5€ meer. Graag zien we uw betaling op rekeningnummer ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder uitdrukkelijke vermelding van *Uw naam(namen) en *Nieuwjaarslunch 24*. 

U komt toch ook?

De Nederlandse vereniging Barcelona heeft de Nederlandse Club Tarragona en Girona aangeschreven met de vraag of de clubs geïnteresseerd zijn om gezamenlijk een Calçotadafestijn te organiseren. Dit zou dan in de provincie Barcelona plaatsvinden en wel op 17 maart. De kosten zullen om en nabij de 40€ bedragen. Wij hebben geantwoord dat we onze leden zouden raadplegen. Zou u geïnteresseerd zijn om met Nederlanders in andere provincies in contact te treden? Het is een initiatief dat mij persoonlijk wel aanspreekt. Met meer Nederlanders bij elkaar kunnen weer andere activiteiten worden gevonden. Laat het ons weten aub. Tijdens de Nieuwjaarslunch zal ik hierop terugkomen.

Verder zijn we de activiteiten voor februari en maart aan het plannen. We kunnen deze nog niet aan de agenda toevoegen want het hangt af of we de Calçotada met de andere clubs organiseren of niet. De datum van de Algemene Leden Vergadering wordt bekend gemaakt zodra we meer weten.
Wel staat vast dat we op 27 April ons glas zullen heffen op onze Koning Willem Alexander. We hebben, denk ik, de locatie gevonden en we zijn het aan het vastleggen. Onnodig te zeggen dat we het Wilhelmus weer moeten gaan oefenen om het enigszins goed te laten klinken.

Beste leden, zoals u zult merken gaat het bestuur in dit nieuwe jaar met dezelfde motivatie en dezelfde energie verder om leuke activiteiten te organiseren voor haar leden en voor onszelf. We doen dit heel graag en met veel plezier.

Het gaat u goed,

Peter den Boogert..

---