Beste leden, 

Ik zou kunnen beginnen met “nog maar een paar nachtjes slapen”, maar dat wordt wel wat afgezaagd, alhoewel het wel waar is… 

Over een paar dagen, en wel aanstaande donderdag 11 januari om 13:30 gaan we een nieuwjaarlunch in Tarragona houden in restaurant Wok TarracoMuelle de Levante bloque 6, local 6-9, 43004, Tarragona, dat is in de nieuwe haven met superjachten.  We willen u daar graag verwelkomen. Mocht u zich nog niet hebben opgegeven, doe dit snel daar we morgen, woensdag dus, het aantal deelnemers moeten melden bij het restaurant. U kunt zich melden bij Leny van Beek lenyvb46@gmail.com of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268. De kosten bedragen 25 € per persoon. Introducees, die van harte welkom zijn, betalen 5€ meer. Graag zien we uw betaling op rekeningnummer ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder uitdrukkelijke vermelding van *Uw naam(namen) en *Nieuwjaarlunch 24*.  U kunt er vlakbij parkeren en vraag aan de balie van het restaurant om een kortingskaartje voor het parkeren.  
U komt toch zeker ook? 

In mijn vorige nieuwsbrief heb ik vermeld dat de gezamenlijke Nederlandse clubs een calçotada willen organiseren. Vandaag heb ik een melding gekregen dat het niet doorgaat. De organiserende club kan geen geschikte locatie vinden die een hele grote groep wil ontvangen tegen een redelijke prijs. Dit houdt in dat wij de Calçotada van de Nederlandse Club Tarragona op 29 Februari gaan organiseren op een nader te bepalen locatie. 
We zouden het fijn vinden om u ook daar te mogen verwelkomen. 

Beste leden het gaat u goed. 

Peter den Boogert 

 

---