Beste leden,
Vooraleerst mijn excuses voor het late verschijnen van de nieuwsbrief van Maart. Door drukke werkzaamheden en doordat onze bestuursvergadering een week is verschoven, is het wat later geworden

Wat heb ik genoten van de calçots. Van de gezellige sfeer, van de hele leuke locatie maar zeker ook van de heerlijke calçotada. We kunnen wel eens mopperen op de Catalanen, maar een ding zal iedereen met mij eens zijn, lekker eten klaarmaken dat kunnen ze. Verse producten, lokaal gekocht en met zorg bereid zijn denk ik de redenen, dat er veel uitstekende chefs uit Cataluña komen. Iemand antwoordde mij ooit, toen ik vroeg waar je lekker kunt eten in Barcelona, dat hij mij sneller die restaurants kon zeggen waar je niet naar toe moet gaan.

Zoals u het weet, donderdag 21 maart, aanvang 12:00 uur, vindt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur rekenschap geven van wat we met jullie contributie zoal gedaan hebben, we melden wat we georganiseerd hebben, kortom het reilen en zeilen van onze club. Een overzicht van de cijfers krijgt U komende maandag.
Uw deelname is dringend gewenst, daar we ook beslissingen moeten nemen die we willen gaan uitvoeren. Al met al het gaat om de club, zijn bestuursleden en alle leden.
Om de vergadering af te sluiten hebben we een lunch gereserveerd in dezelfde locatie.

Wat betreft de lunch zal komende maandag een nieuwsbrief verstuurd worden met het menu. Het restaurant kan het niet eerder melden omdat ze verse producten gebruiken die niet lang van tevoren bekend zijn. Houd u de nieuwsbrief in de gaten en geef uw deelname en menukeuze graag uiterlijk dinsdag de 19de maart ’24 door via de gebruikelijke weg. U kunt zich melden bij Leny van Beek lenyvb46@gmail.com of per WhatsApp/ belletje naar +34 680 629 268. De kosten bedragen 25 € per persoon. Introducees, die van harte welkom zijn, betalen 5€ meer. Deze kunnen niet aan de vergadering deelnemen.
Graag zien we uw betaling op rekeningnummer ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber onder uitdrukkelijke vermelding van *Uw naam(namen) en *ALV 24*.
En waar is het? Restaurant Àngel Miquel, Carretera N-340, Km 1, 180, 43839 Creixell, Tarragona. Google Maps: 5C6P+88 Creixell.

Dit zijn de komende activiteiten die gepland zijn:
• 11/04/24 Koffie ochtend in La Mora
• 27/04/24 Koningsdag. De locatie zal hoogst waarschijnlijk in Salou zijn.
• 9/05/24 Koffie in La Mora.
• 23/05/24 Bezoek aan het 112 Centrum in Reus. Hier zal ons uitgelegd worden wat er allemaal komt kijken als we met een noodzaak 112 bellen. Let wel, we moeten drie weken van tevoren de deelnemersnamen en hun NIE doorgeven aan het centrum.
• 13/06/24 Koffie in La Mora
• 20/06/24 Bezoek aan het waterzuivering complex in L Ámpolla. Hier zal ons worden uiteengezet wat er zoal komt kijken bij het zuiveren van ons afvalwater.

Beste mensen, een druk programma hebben we voor de boeg. We organiseren dit met veel plezier en motivatie. Uw deelname is wat ons telkens weer drijft om dit te organiseren. We zien dan ook u graag komen.

Het gaat u goed,
Peter den Boogert

PS kijk even hieronder naar een mededeling van de penningmeester.

---

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Wil je naar de Algemene Ledenvergadering komen en heb je de contributie nog niet betaald? Doe het dan nu per bank of donderdag de 21ste maart met gepast geld. 
En als je niet naar de ALV kan komen betaal dan svp vóór het einde van deze maand. 
Maak svp € 15,-- per persoon over op rekeningnummer ES78 0182 1294 1502 0412 9208, t.n.v. Robbert Faber. Vermeld daarbij (contributie) 2024 en je naam of namen in de rubriek ´concepto´ en om het de penningmeester makkelijker te maken, doe deze betaling afzonderlijk van een andere betaling, zoals de ledenvergadering.

Uw penningmeester

 

---