Header

Nieuwsbrief Maart 2015

---

Voorwoord

Beste leden en geïnteresseerden,

Even een wetenswaardigheidje over de maand maart. Maart begint altijd op dezelfde dag van de week als november. Behalve in schrikkeljaren begint maart tevens op dezelfde dag van de week als februari. Dat wisten jullie nog niet hè, nou ik ook niet hoor.

Voor velen van u tot ziens op 15 maart, degene die niet in Spanje zijn die dag, hopen we terug te zien in april. Begin april gaan we weer een leuke excursie regelen voor u. Nadere informatie volgt.

Bart van Dijk, Voorzitter NCT

---

Terugblik op Februari

Klaverjassen in Salou

Wat velen van u ook niet weten is dat wij nu alweer voor het derde seizoen, tijdens de wintermaanden, in Salou, wekelijks gezellig een middagje zitten te klaverjassen met zo’n 12 tot 14 man. En alle deelnemers kijken uit naar die middagen die soms uitlopen tot de late avond.  Woensdag 4 maart a.s is de finale van de laatste 2 maanden en daarna beginnen we weer op 10 maart aan de voorjaarsstrijd. Zijn er nog 2 klaverjassers die mee willen spelen, dan kan dat, laat het me even weten.

Rondleiding Montblanc

Rondleiding Montblanc

Een rondleiding door Montblanc stond op het programma voor 12 Februari. Een zeer leerzame rondleiding want Marijke Rietveld was onze gids in deze tour van zo'n 30 aanwezigen. Als er iemand veel weet van de geschiedenis van deze omgeving dan is het Marijke wel! Een behoorlijke wandeling van bijna 2 uur heeft ons door vele mooie straten en pleinen en …

Meer lezen.

Maandborrel

Maandborrel

Net de maand februari achter de rug, hebben we zondagmiddag nog met velen van u een paar gezellige uurtjes gehad in het mooie barretje Amatista in Altafulla.

Meer hierover kunt u vinden door hier te klikken. Ook het filmpje is hier te zien. 

 

---

Deze maand

Lustrum 5 jaar NCT

En ja, in maart vieren we het eerste lustrum van de NCT met een spetterend feest. De laatste jaren hielden we de calçotada op het terrein van Okke, dat is niet langer mogelijk, het terrein is weg. Maar voor het 5-jarig bestaan hebben wij een geweldige locatie  gevonden en het leuke is dat het ook van een lid van onze club is. Als we op die dag: zondag 15 maart, het geluk mogen hebben droog en windstil weer te treffen, graag, en och, nog wat zon erbij zou helemaal geweldig zijn. Wat betreft het eten, kunnen wij mede delen dat het een calçotada wordt, maar de rest er omheen moet u maar komen bekijken. Muziek is ook aanwezig en wel live muziek. Voor kinderen is er speelruimte genoeg, dus dat is ook een aanrader, ouders, om met uw kroost naar het feest te komen.

Vertel het ook door aan iedereen die geïnteresseerd is om te komen!

De kosten bedragen 

Leden

Volwassenen €20,- p.p.  

Kinderen tot 12 jaar €10,- p.p

Niet leden

Volwassenen €25,- p.p.

Kinderen tot 12 jaar €12,50 p.p

Meer informatie vindt u hier

Het is heel belangrijk dat u zich tijdig aanmeldt voor dit lustrumfeest, in ieder geval tot uiterlijk 12 maart.

Dit kan bij Lonneke - Tel.: 635785678 of lonnekekupers@www.nederlandseclubtarragona.com

Persoonlijk besef ik nu de datum van 15 maart met rasse schreden nadert, dat van het bestuur van het eerste uur alleen ondergetekende nog in het bestuur zit. En dat wil ik nog wel wat jaartjes doen als het mij gegeven is.

---

Komende maand

Koningsdag

Vrijwilligers gezocht voor het Oranjecommité!

Hierbij doen we ook weer een oproep aan wat mensen om zich aan te melden als vrijwilliger voor het Oranjecomité. Ja, Koningsdag komt na het lustrumfeest weer om de hoek kijken. Daar willen we wat meer aan gaan doen dan vorig jaar. En daar hebben we dus uw hulp voor nodig. Vooral wat jonge ouders die deze dag iets leuks voor de kinderen kunnen en willen organiseren.

Aanmelden bij Lonneke - Tel.: 635785678 of lonnekekupers@www.nederlandseclubtarragona.com

Vrijwilligers gezocht voor het bedienen van de muziek

Wij heben tevens een vrijwilliger nodig om bij de draaitafel te staan en ervoor te zorgen dat de muziek en de stemming erin blijven gedurende de hele dag.

Alles is aanwezig: apparatuur, de muziek, etc. Aanmelden kan eveneens bij Lonneke - Tel.: 635785678 of lonnekekupers@www.nederlandseclubtarragona.com 

---

Fotoalbum op de site

Sinds de vernieuwde site van de NCT, is er ook een pagina aangemaakt om foto´s op te plaatsen, hoewel het niet overduidelijk was waar deze te vinden waren. 

Daarom hebben we er nu voor gezorgd dat ze wel goed vindbaar zijn! Zie hier de afdeling foto´s van de club. U treft eerst de tekst en daaronder de foto´s van de activiteit.

Nieuwsbrief gemist?

Dan kunt u deze terugvinden via deze link

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

---

Hieronder ruimte voor SPONSORING.  Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com

---
---