Header

Nieuwsbrief April 2015

---

Voorwoord

Beste leden en geïnteresseerden,

Net zoals velen van u, zat ik dinsdagavond de voetbalwedstrijd Nederland tegen Spanje te bekijken. En nadat onze landgenoten jl. zaterdag een matige tot slechte wedstrijd tegen Turkije gespeeld hadden, ging het nu, met het dichte dak van de Amsterdam Arena, weer geheel anders. Wat ik er mee wil zeggen is: men kan nooit twee wedstrijden met elkaar vergelijken. De oranje hemden (tegen Spanje in het wit) kunnen zich gelukkig nog wel plaatsen voor het EK van volgend jaar in Frankrijk, omdat er deze keer weer meer landen mee mogen doen. In ieder geval kunnen wij na de wedstrijd van gisteren weer met een opgeheven hoofd over voetbal tegen de Spanjaarden praten. Als heel klein landje hebben we ze dan toch maar weer verslagen. Ja, qua voetballers en salarissen was het een Ferrari tegen een Opel. Leuk, die verrassingen soms met dat spelletje.

Bart van Dijk, Voorzitter NCT

---

Terugblik op Maart

Maar ik ga hier een beetje voorbij aan ons eerste lustrumfeest, dat we met velen van u op een heel gezellige manier gevierd hebben. Er was voldoende te eten en drinken, live muziek en echt super calçots. Die waren toppie nietwaar?, en het vlees was ook dik in orde. Nogmaals: Lisette en Ronald van harte bedankt voor het mogen gebruiken van jullie mooie terrein, jullie Bed en Breakfast. Ook nog Marcel van Guiness Bar en de Sjakies van Broodje van Kootje bedankt voor het lenen van hun tafels en stoelen, en Inge van Holandaluz voor jouw spulletjes die we nodig hadden die dag. Ach, en dit wisten jullie nog niet, de donderdag vóór het feest bleek de versterker van de club het niet meer te doen, dat was een tegenvaller, maar ook dat was weer op tijd opgelost, bedankt Martin. De dames die het op het laatst een beetje te koud hadden, ja sorry, we hebben veel in de hand, maar het laatste halve uurtje met kou weer niet. Klik hier voor de foto´s en tekst.

---

Deze maand

Uitstapje Vimbodí

We gaan als bestuur nu natuurlijk niet blijven nagenieten van het feest, maar we gaan er nog steeds met al onze energie tegenaan. Voor donderdag 9 april hebben we een leuke excursie op stapel staan naar het lieftallige dorpje Vimbodí. Daar gaan we naar de plaatselijke glasblazerij (goed op temperatuur daar dames) en daar vandaan hebben we nog iets geregeld en daarna lekker een vorkje prikken in een mooi en bijzonder restaurant. Vandaar weer naar huis toe. Voor degenen die meegaan om 10.45 uur melden bij de parking vlak bij Museu de Vidre. Prijs voor deze hele gebeurtenis € 18,- p.p. Graag opgeven bij Lonneke, onder vermelding van de keuze van het hoofdgerecht, voor dinsdag 7 april. Het menu staat op de site.

---

Koningsdag

Dan ja, even rust, maar op zondag 26 april gaan we weer los met Koningsdag. En waar? Ja goed geraden, weer bij de Jungle Trek in Tamarit van ons medelid Armand.

En ook hier gaan we het alweer voor de 5e maal vieren. Dit jaar zijn er gelukkig al aardig wat mensen met kraampjes die zich reeds ingeschreven hebben om te mogen staan met hun spulletjes. Er is nog ruimte voor een paar kraampjes, dus geef u gauw op bij Leny, telefoon: 680629268.

Vorig jaar vonden wij dat de kinderen er maar bekaaid afkwamen, dus voor dit jaar hebben we drie moeders bereid gevonden om een leuk kinderprogramma in elkaar te draaien. En dat is volgens mij wel gelukt. Dus leden met kinderen, kom gezellig om uw kinderen en ook uzelf een leuke middag te bezorgen. Jullie weten het toch, kinderen blij, vader en moeder ook blij! 

We proberen om weer live muziek te organiseren, een uurtje met oude muziek van de jaren 70/80, internationale hits. Als dat groepje kan komen, mensen, dat zou te gek zijn, maar is nog niet 100% zeker. Muziek is er sowieso, en wel met een vrouwelijke DJ, AANKOMEND TALENTJE, zal los gaan die dag. 

Koningsdag vangt aan om 12:00 uur en duurt tot circa 17:00 uur, we hopen op mooi zonnig weer, mocht het regenen of iets dergelijks, het gaat gewoon door, er is een groot overdekt terras.

Voor Koningsdag hebben we een paar Nederlandse bedrijven bereid gevonden tot sponsoring. Heinekenhoek, Guiness Bar, Broodje van Kootje, Holandaluz en Gat van Nederland, allen uit Salou, en OH-LA-LA uit La Pineda, alvast heel erg bedankt hiervoor.

Het gaat u allen goed en in ieder geval tot zondag 26 april.

---

Fotoalbum op de site

Sinds de vernieuwde site van de NCT, is er ook een pagina aangemaakt om foto´s op te plaatsen, hoewel het niet overduidelijk was waar deze te vinden waren. 

Daarom hebben we er nu voor gezorgd dat ze wel goed vindbaar zijn! Zie hier de afdeling foto´s van de club. U treft eerst de tekst en daaronder de foto´s van de activiteit.

Nieuwsbrief gemist?

Dan kunt u deze terugvinden via deze link

 

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Advertentie

Super Lekker, dé Nederlandse supermarkt in Spanje

Super Lekker is een nieuwe winkel met Nederlandse producten onder andere, in Barcelona die u kunt bezoeken maar ook is het mogelijk om een bestelling online te plaatsen. Deze worden dan bij u thuis bezorgd.

Sinds deze maand zijn zij ook sponsor bij ons op de site. Voor meer informatie, klik op het logo!

---

Hieronder ruimte voor SPONSORING.  Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com

---