Header

Nieuwsbrief Mei 2015

---

Voorwoord

Beste leden en geïnteresseerden, 

Wat een geluk kan een mens soms hebben nietwaar, of beter gezegd: het is gewoon je tijd nog niet om te gaan. Op weg naar de Ebro Delta voor de excursie met de NTC hadden wij geluk, heel veel geluk. Bij het inhalen van een vrachtwagen, beladen met 2 tractoren, schoot er ineens van de voorste tractor het kuipstoeltje af. Terwijl het op de snelweg stuiterde kon ik dit met mijn volgeladen auto (5 man) geheel ontwijken door GELUKKIG heel snel te reageren. Had daar op dat moment verder geen last van, dat kwam pas later, toen we ons realiseerden: wat hebben wij een GELUK gehad. Gaat wel over hoor, maar regelmatig denken wij er nog wel aan terug. Het is vaak zo in het leven dat men helaas op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats is, maar als dat geen verdere consequenties heeft, heeft men GELUK gehad.

Het is alweer juni, de langste dag komt eraan en dan gaan we weer de zomer in. In Nederland hebben ze daar tot nog toe niet erg veel van gehad. Hebben wij ook in dit opzicht maar weer GELUK dat we hier wonen en ook GELUK dat we een goede band met ons moederland hebben.

Zoals alle jaren dat de NCT bestaat, doen we in de zomermaanden, juli en augustus niet veel. Dan zijn velen erg druk met hun bedrijf en anderen gaan er even tussenuit of hebben logees, gewoon bijna allemaal druk, druk, druk.

We organiseren zaterdag 4 juli nog wel ergens in de provincie een zomer afscheidsborrel met wat muziek, maar waar dat plaats gaat vinden hoort u nog ruim van te voren. Maar noteer die datum vast in uw agenda. Van 16.00 uur tot 20.00 uur ongeveer.   

Het gaat u allen goed,

Bart van Dijk

---

Terugblik op Mei

Boottocht Delta del Ebro en Lunch

Een gezellige en geslaagde dag was de boottocht over de Delta del Ebro. Zie voor meer informatie hier 

---
---

Planning Juni

Golfen

Voor de golfers of niet golfers die mee willen doen 9 holes te spelen, gaan we begin juni weer met voldoende deelname spelen bij club Lumine te Salou, La Pineda.

Meer informatie, kijk op de Evenementenkalender

Opgeven kan al bij Lonneke: 635785678 of lonnekekupers@www.nederlandseclubtarragona.com

We gaan weer kersen eten

Ons jaarlijks uitje naar Miravet voor de kersen vindt plaats op 14 juni.

Ook hier geldt: Voor meer informatie, check de Evenementenkalender!

U kunt zich aanmelden bij Lonneke: 635785678 of lonnekekupers@www.nederlandseclubtarragona.com

Check uw menukeuze hierGeef deze gelijk door bij uw aanmelding. 

---

Planning begin Juli

Als afsluiting van het NCT-jaar, hebben wij een leuke verrassing in petto. Mis het niet en houd de kalender in de gaten komende maand!

---

N I E U W !!!!!

Wist u dat...

.... we een nieuwe app hebben. Instaleer deze op uw Android en u blijft op de hoogte zodra er nieuws is op de site! Klik hier

Spoedig ook beschikbaar voor iPhone. 

Late uitgave Nieuwsbrief deze maand

Deze keer is de nieuwsbrief wat later omdat er storing is geweest in de pc waar de nieuwsbrief wordt opgesteld en verstuurd. Onze excuses hiervoor!

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Advertentie

Hier ruimte voor SPONSORING.  

Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com 

of laat uw naam en telefoon achter op de site, dan nemen wij contact met u op!

---