Header

Nieuwsbrief December 2015

---

Beste leden en geïnteresseerden,

Het is alweer zover, december en Sinterklaas en nog veel meer staat weer voor de deur. Voor allemaal toch altijd al de maand van de familiefeesten.

Allereerst het Sinterklaasfeest, dat zaterdag 5 december weer door de NCT voor een groep kinderen wordt georganiseerd, en wederom plaatsvindt in het restaurant Mirador de Los Boscos de Tarragona. De Sint heb ik gisteren nog even gesproken en de beste man heeft er weer ontzettend veel zin in om samen met de pietermannen en de Sinterklaasorganisatie er een leuk en gezellig gebeuren van te maken. Voor meer info zie onze site.

Toch wel leuk voor de kinderen dat die Goedheiligman ook de NCT aandoet. Hij schijnt er bijna geen tijd voor te hebben, maar gelukkig is vliegveld Reus vlak in de buurt om weer snel naar zijn eigen vliegtuig te gaan om nog net op tijd in Nederland her en der zijn gezicht te laten zien.

Maar wat zijn er weer een hele hoop problemen wereldwijd, voor velen worden dit echt geen leuke feestdagen, als men het überhaupt zou vieren. Wat doen we elkaar toch aan, als je in sommige landen iets anders gelooft dan de heersende meerderheid is het einde verhaal. We zullen allemaal toch op deze aardkloot samen moeten leven. En andere geloven moeten respecteren, maar de anderen ook de onze. En dit allemaal op voet van gelijkheid. Ja, we horen het vaak, dit moet allemaal niet zo doorgaan, het is dichterbij dan we denken.

Bij de NCT is er natuurlijk ook wel eens iets aan de hand, maar dat is maar peanuts, en wordt eigenlijk altijd opgelost. Wel belangrijk dat we door dezelfde deur kunnen. Brede deuren zoeken we af en toe dan maar eens op.

Wat ik persoonlijk erg leuk vond afgelopen jaar zijn de vele onderlinge contacten tussen leden, die buiten de clubactiviteiten om plaatsvonden.

Wel jammer in onze club vind ik dat we in de leeftijdsgroep tussen de 20 en 40 weinig leden hebben. Dat is de leeftijd van de ouders die er wel bij zijn met de Sinterklaasviering, maar dan verder eigenlijk niets meer doen met de club. Als er een vader of moeder en/of ander iemand tussen de 20 en 40 ideeën heeft, en die met ons wil delen kunnen we het in de toekomst misschien voor die leeftijdscategorie wat aantrekkelijker maken om aan een van onze activiteiten deel te nemen.

Kom op met jullie ideeën!

Afgelopen maand hadden we op 15 november voor de 6e keer de NCT puzzelrit. Velen hebben weer stukjes van de provincie Tarragona gezien waar ze nog nooit van gehoord, laat staan gezien hadden. Na veel gepuzzel kwam er een winnend team uit tevoorschijn, en wel Margareth en Tom. Nogmaals van harte namens het bestuur, en natuurlijk ook van de andere leden.

Na het Sinterklaasfeest hebben we de donderdag 17 december onze kerstlunch. Wij hebben inmiddels  al enige ervaring wat de leden daarvan verwachten. Daar hopen we weer aan te gaan voldoen, en daarom wordt het Torredembarra, bij Restaurant Can Gla. We vertrouwen erop dat het weer net zo goed wordt als vorig jaar.

En dan hoop ik dat het wereldwijd een vredelievender jaar mag worden dan afgelopen jaar. Daar geloof ik in, dat moet toch kunnen. U allen namens mij en de rest van ons bestuur alvast heel vredige feestdagen toegewenst en een respectvol en voorspoedig 2016.

Proost

Bart van Dijk, Voorzitter NCT

---

Terugblik op November

Puzzelrit

Zie hier de foto´s en verslag

 

---

Planning December

---

Sinterklaasfeest

 

Zie evenement

---

Kerstlunch

---

En verder...

Nieuwjaarsborrel

Ook dit is in volle voorbereiding. Houd de kalender in de gaten voor meer informatie! 

Klik hier voor meer info

---

Planning 2016

Onze voorzitter is, samen met Ank en overige leden van de club, druk bezig met het voorbereiden van een paar leuke activiteiten voor het komende jaar! 

Houd daarom de Evenementenkalender in de gaten! 

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Wist u dat...

... dat onze app is vernieuwd en wij nu ook druk bezig zijn om het in Apple te maken! Klik hier

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Hier ruimte voor SPONSORING.  

Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com 

of laat uw naam en telefoon achter op de site, dan nemen wij contact met u op!

---