Header

Nieuwsbrief Januari 2016

---

Beste leden en geinteresseerden,

Nog net niet te laat, willen we allen die wij nog niet gezien hebben, alsnog de beste wensen voor 2016 meegeven. We hopen dat voor allen de wensen die zijn ontvangen voor de helft uit mogen gaan komen. Mijn persoonlijke wens is om normaal en in vriendelijke sfeer met elkaar om te kunnen blijven gaan. Daarnaast gezamenlijk wat leuke en mooie excursies te gaan maken. En dan natuurlijk in leuke typische restaurantjes een vorkje te mogen en kunnen prikken. Dan is het NCT jaar 2016 voor mij al heel veel waard.

Ook moeten we natuurlijk de mensen die het iets minder hebben, zeker niet vergeten. Want ja, er is nog zoveel dagelijkse ellende wereldwijd, al die problemen over het geloof, heel jammer dat er groeperingen zijn die hun geloof aan een ieder op willen leggen.

Wat gaan we doen tezamen met andere leden in de komende periode?

We beginnen met een lunch (zie onder kopje Januari voor meer informatie) en aansluitend gaan we een x-aantal bowlingballen gooien. Zeg nu zelf: met zijn tweetjes ga je niet zo gauw naar een bowlingbaan, maar met een groep is het wel leuk. Tot donderdag dan maar. Opgeven kan bij Leny, graag met uw menukeuze.

Verder gaan we onder de bezielende leiding van een Nederlandse gids en medelid van onze club, de stad Tortosa met o.a. de Kathedraal en Joodse wijk verkennen. Daarna in een heel leuk restaurant een menuutje tot ons nemen. Zie voor meer informatie, de planning in Februari. Noteer die dag maar vast maar in uw agenda. 

Op 5 maart wordt er een borrel gepland. Nadere informatie volgt nog.

De Calçotade staat gepland voor 20 maart. 

We zouden graag van de leden willen horen of er belangstelling bestaat voor een reisje naar Valencia om daar de Fallas te bekijken. Het zou een excursie van een volle dag worden en pas volgend jaar plaatsvinden. Als er voldoende belangstelling voor bestaat dan gaan we proberen dit te organiseren.

We willen in deze Nieuwsbrief nog even Sjaak een pluim op de hoed steken voor de heerlijke oliebollen die hij had gebakken voor de Nieuwjaarsborrel! Ze waren weer onovertroffen.

Verder nog een serieus onderwerp: Op de jaarvergadering hebben we medegedeeld dat men tot eind december had om het lidmaatschap ad € 20 per persoon te voldoen. We geven degenen die dit tot op heden niet betaald hebben nog de tijd tot uiterlijk 1 februari. Leden die op dat moment nog niet hebben betaald zullen worden geroyeerd en ook geen berichten meer ontvangen.

Dan nog een spreuk die ons hier in Spanje zeker aangaat:

EEN HOMMEL IN JANUARI,BRENGT EEN GOED WIJNJAAR.

Bart van Dijk 

---

Terugblik op December

---

Sinterklaasfeest

Ja, Sinterklaas heeft natuurlijk ook een momentje gevonden om de kindertjes van de NCT te bezoeken. Dit jaar was de groep wat minder groot waardoor het eigenlijk best wel knus was. Wederom een succes! Klik hier om de foto's te zien Inmiddels staan ook de filmpjes op de site. 

---

Kerstlunch

Een geweldige dag weer, ook weer leuk om op terug te kijken. Zie hier de foto's

---

Januari

---
Bowlen en lunch

Bowlen en lunch

Als eerste activiteit van het jaar is er een bowlingdag georganiseerd. 

Meer lezen.

---

Planning Februari

Tortosa uitje

In Tortosa gaan we de Kathedraal en de Joodse wijk bezoeken onder begeleiding van Marijke. Daarna natuurlijk lunch in een gezellig restaurantje. 11.00 verzamelen Verdere info volgt nog.

Meer lezen.

---

Wist u dat...

... dat onze app is vernieuwd en wij nu ook druk bezig zijn om het in Apple te maken! Klik hier

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Hier ruimte voor SPONSORING.  

Wilt u hier ook staan? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com 

of laat uw naam en telefoon achter op de site, dan nemen wij contact met u op!

---