Header

Nieuwsbrief Februari 2016

---

Beste leden en geïnteresseerden,

Beste leden en geïnteresseerden, De maand januari zit er alweer op, de winter wil nog niet echt doorzetten in Nederland, en hier bij ons in de provincie is het ook nog niet echt koud geweest. De mooie maand februari is begonnen, met dan vooral de mooie amandelbloesem, een prachtig, jaarlijks terugkerend, natuurspektakel. Uiteraard ook carnaval en de tegenwoordig zeer commercieel geworden Valentijnsdag. En overal wordt dat weer op geheel eigen wijze gevierd. Veel plezier als u eraan gaat deelnemen.

Het was afgelopen maand gezellig druk met de nieuwjaarsborrel in Salou, nogmaals bedankt Marcel en jij Sjaak voor de oliebollen. Dan dagje Vilaseca, met hapje en een bowling balletje gooien. Gezellig en voor herhaling vatbaar. Dit alles is op de site en Facebook allemaal terug te vinden, en geniet van de foto’s dan.

Vorig jaar hebben we het 5-jarig bestaan gevierd, dit jaar in maart is het 6e jaar alweer voorbij en gaan we het 7e jaar in. Ik kan niet zeggen dat we hard groeien, we doen als bestuur ons uiterste best om de leden er bij te betrekken, maar we krijgen de indruk dat velen van u het allemaal wel goed vinden, zolanf ze zelf maar niets behoeven te regelen of organiseren. Ik zal het bij deze nog maar eens vragen aan u, heeft u een leuk idee, kom ermee. Zo moeilijk kan het toch niet zijn.

Wat we deze maand nog gaan doe? Nu al vlug op donderdag 11 februari naar Tortosa, bezichtiging van de kathedraal en daar dan de gedegen uitleg bij van ons lid Marijke, die dat als geen ander weet uit te leggen. Ook nog van een ander stuk van die stad gaan we wijzer worden. Zie ook de site, tevens voor het menu.

Ook voor de maandborrel van begin maart verwijs ik naar de site.

De maandborrel kan ik helaas niet bij zijn, ik ga dan even weg van de snelweg, een mooie reis maken, en dat mag u ook weten, naar Cuba, voordat het veramerikaanst gaat worden, willen wij dat nog wel met eigen ogen gezien hebben.

Velen tot gauw, op 11 februari en anderen tot in maart bij de jaarlijkse calçotada, die dit jaar op zondag 20 maart zal plaatsvinden.  

Bart van Dijk 

---

Terugblik op Januari

---

Nieuwjaarsborrel

bij Poc a Poc was een groot succes, vooral de oliebollen die Sjaak van Broodje van Kootje had gebakken voor deze gelegenheid. Meer info

---
Bowlen en lunch

Bowlen en lunch

Als eerste activiteit van het jaar was er een bowlingdag georganiseerd. 

Meer lezen.

---

Planning Februari

Tortosa uitje

In Tortosa gaan we de Kathedraal en de Joodse wijk bezoeken onder begeleiding van Marijke. Daarna natuurlijk lunch in een gezellig restaurantje. 11.00 verzamelen Verdere info volgt nog.

Meer lezen.

---

Planning Maart

Maartborrel komt er ook aan. Voor meer info, zie hier

Houd ook de Calçotadain de gaten, deze wordt gehouden op 20 Maart. Meer info volgt!

---

Wist u dat...

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Hier ruimte voor SPONSORING.  

Wilt u hier ook uw advertentie plaatsen? voor info: info@www.nederlandseclubtarragona.com 

of laat uw naam en telefoon achter op de site, dan nemen wij contact met u op!

---