Header

Nieuwsbrief September 2016

---

Beste leden en geïnteresseerden,

De rustigste clubmaanden zijn weer voorbij en dus  gaan we er weer tegenaan om er tot juli 2017 voorlopig weer een hele leuke, mooie en vooral gezellige periode met jullie allemaal van te maken. Persoonlijk heb ik het niet rustig gehad de laatste twee maanden, ik heb weer vele vakantiegangers aan een zee- en strandverblijf geholpen. En dat gaat nog wel tot eind oktober door. Het hoogseizoen voor de meesten die in de toeristen sector werken is voorbij, het naseizoen is vaak veel gezelliger, meer tijd voor de gasten.

Ik weet niet hoe u het allemaal vergaan is tijdens de maanden juli en augustus, maar knap heet was het wel weer, misschien komt het omdat we ouder worden en kunnen we er misschien niet meer zo goed tegen. Mag best een paar graadjes kouder worden, nietwaar? 

We verwachten een grote opkomst voor de jaarvergadering op zondag 11 september a.s. Aanvang vergadering 12 uur. Bij de vorige jaarvergadering kregen we, terecht, enige kritiek op het eten, en ook dat men best meer wilde betalen, maar dan moet het wel kwalitatief beter zijn. Nu daar zijn wij in geslaagd, we hebben een heel mooie locatie gevonden waar men ons niet teleur zal stellen.

Restaurante Castell de Rocamora, in Montferri. Voor de routebeschrijving, zie onze site. Het menu kost normaal € 29, wij hebben een speciale prijs van € 25 bedongen, waarvan de club € 5 voor haar rekening neemt. Voor € 20 krijgt u dus een drankje tijdens de vergadering en een uitstekend menu in een bijzondere omgeving. Graag uw aanwezigheid opgeven voor donderdag 8 september bij Leny, 680629268.

Het jaaroverzicht sturen we u separaat. 

Vóór de jaarvergadering kunnen we u al wel iets moois mededelen, de contributie gaat weer omlaag en wordt weer € 15,- per jaar. Uiteraard zullen er onder u mensen zijn die het even niet meer begrijpen, wel het is vrij simpel. Wij als bestuur, werden vorig jaar totaal verkeerd geïnformeerd over het leiden van een club. De gestor die wij benaderden had er te weinig tijd voor en zin in om ons te helpen, bij een andere gestor hetzelfde, ze kwamen hun afspraken niet na en gaven verkeerde informatie. Op het laatst zijn we pas geleden zelf ten aanval getrokken, gewoon zonder die dure mensen er op af gegaan, naar Hacienda om informatie in te winnen, en meteen resultaat. Een club zonder winstbejag hoeft niet driemaandelijks belastingaangifte te doen, en dus ook niet nodig om de boekhouding te voeren zoals de gestors ons vertelden. Dit was een geweldige opluchting om te vernemen. Het is best even spannend geweest, allerlei doemscenario’s staken de kop op, maar die zijn allemaal de prullenbak in gegaan. Doordat we de gestor niet hoeven te betalen, hebben we nu ook wel wat geld in kas overgehouden. Vandaar ook dat jullie niet de volle prijs hoeven te betalen voor het eten na de bestuursvergadering. 

In september weer, zoals de laatste jaren het geval was, 2 weken na de jaarvergadering de traditionele en steeds goed bezochte barbecue bij Gea en Bouke te Falset. Op Zondag 25  september zijn wij daar weer welkom. Het wordt vast weer heel gezellig daar.

Verder verwachten wij weer in El Vendrell een balletje te slaan bij de golfclub. Jannie en Ina nemen dat weer op zich, het wordt bekend gemaakt tijdens jaarvergadering. 

In oktober gaan we ook nog een excursie maken, dit wordt later via de Nieuwsbrief oktober bekend gemaakt.

De jaarlijkse NCTpuzzelrit staat gepland op zondag 13 november. Zijn er nog leden die het voor dit jaar willen organiseren? We horen graag van u.

Dan zijn we natuurlijk ook verplicht aan u allen te vragen: zijn er mensen die zich beschikbaar willen stellen voor een bestuursfunctie? Graag opgeven ruim vóór de vergadering aub

De huidige bestuursleden zijn allen bereid nog een jaar door te gaan, met uw steun in ieder geval. 

Als voorzitter ben ik trots op mijn medebestuursleden en de tijd die zij hier allen belangeloos insteken. Ze doen dit natuurlijk, net zoals ik zelf, met veel plezier, anders houdt je dit niet vol. En dat wij fouten maken is menselijk en we geven dat ook graag toe. Nogmaals bedankt Leny, Lonneke, Ank en Martin. 

Tot zondag 11 september, mensen en anders tot gauw bij een andere activiteit van club.

Bart van Dijk

Voorzitter NCT

---

Jaarvergadering 2015/2016

Dit jaar op een nieuwe lokatie! Zie link voor meer informatie.

klik hier

---

BBQ 2016

Bij Gea en Bouke in Falset. Voor meer informatie, Klik hier 

 

---

Wist u dat...

Wij een Marktplaats hebben op de site? Hij staat groot en duidelijk op de eerste pagina, maar hierbij ook de http://marktplaats.nctarragona.com/

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---