Header

Nieuwsbrief Januari 2017

---

Beste leden en geïnteresseerden,

Natuurlijk moeten wij hier beginnen met onze Nieuwjaarswens. Namens het Bestuur van de NCT, iedereen een zeer gezond, gelukkig en liefdevol 2017 gewenst. Laten we hopen dat dit jaar vreedzamer verloopt dan zijn voorganger en dat de mens wat verdraagzamer en liefdevoller met elkaar omgaat. 

Tja, onze voorzitter is lekker vakantie aan het vieren in ons kikkerlandje, en dat is mooi. Daarom voor de eerste keer dit jaar een iets kortere nieuwsbrief dan we gewend zijn, maar dat mag de pret niet drukken, toch?

Tijdens de maand December hebben we weer kunnen genieten van een fantastische kerstlunch in een sfeervolle ruimte van Restaurant Can Gla in Torredembarra. Zie verder voor de link naar de foto´s en het bijbehorende verslag. 

Deze maand kijken we weer uit naar de Nieuwjaarsborrel, zie verder voor meer informatie. De Activiteitencommissie heeft een mooie locatie gevonden dus zet het in je agenda en kom ook gezellig!

Voor de maand Februari staat nog niks gepland maar reken er maar op dat de Activiteitencommissie weer iets leuks bedenkt, houd de site in de gaten!

In Maart hebben we natuurlijk weer de Calçotada, zoals we ieder jaar doen. Daar kijken we weer enorm naar uit want ook dan begint het weer wat lekkerder weer te worden en zien we onze leden weer die (nog) in Nederland wonen. Meer informatie tref je later aan op de site.  

Wanneer iemand nog leuke ideeën heeft voor een uitstapje of een leuke locatie, laat het ons weten! Wellicht kunnen we daar een leuk uitstapje mee plannen.

Martin is druk bezig met het maken van een nieuwe website voor de club: http://nieuw.nctarragona.com/ Neem alvast een kijkje. Wij staan open voor tips en ideeën, die kun je mailen naar: martin@www.nederlandseclubtarragona.com

Op naar een geslaagd 2017 vol leuke momenten met, voor en binnen de NCT!

Graag tot ziens op de Nieuwjaarsborrel!

Lonneke Kupers

Penningmeester

---

December

Kerstlunch 2016

Wat was het weer gezellig! Kijk hier voor de foto´s en verhaaltje

---

Januari

Nieuwjaarsborrel 2017

Nieuwjaarsborrel 2017

Voor de Nieuwjaarsborrel is er weer een superleuke locatie gevonden...

Meer lezen.

---

Februari

Een Valentijnsactiviteit staat zeker op de agenda! Houd de agenda van de NCT in de gaten!

---

Wist u dat ...

Spanje jaagt op non-resident huizenbezitters

Misschien geen nieuwtje meer maar kan wellicht belangrijk zijn voor onze lezers!

Meer informatie

Nederlandse Televisie

... naar aanleiding van vragen van leden inzake Nederlandse Televisie is dit eventueel een mogelijkheid.  Klik hier voor meer informatie

....wij een Marktplaats hebben op de site? Hij staat groot en duidelijk op de eerste pagina, maar hierbij ook de http://marktplaats.nctarragona.com/

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---