Header

Nieuwsbrief September 2017

---

Beste leden en geïnteresseerden,

De zomer is nog wel in volle gang, maar wij, als Bestuur van de NCT, gaan er alweer gewoon tegenaan. Velen hebben van hun vakantie genoten, waar anderen o.a. de hard werkenden in de toeristenindustrie nog een paar maandjes op moeten wachten. Er zijn volgens de Spaanse toeristenorganisaties weer meer toeristen naar Spanje gekomen dan afgelopen jaar. Als dat zo is, is het natuurlijk goed voor het land. Ook te hopen dat deze mensen dan ook de centjes hebben laten rollen. Ik betwijfel echter of dat ook het geval geweest is. Er gaan ook na deze zomer weer heel wat horeca bedrijven gewoon voor altijd dicht. Dat is voor deze ondernemers een hard gelag. Ik heb ze gezien hier harde werkers, alle dagen van het jaar open en het toch niet kunnen redden. Dat heeft met vele omstandigheden te maken, maar een ervan is ook dat de gemiddelde toerist de centjes niet langer zo laat rollen als jaren geleden. En daarbij ook natuurlijk het fenomeen van alles inclusief in vele hotels, ja die gasten ben je als ondernemer bijna voor 100% kwijt.

Dan de kinderen staan ook weer op de drempel van een nieuw schooljaar. Ik wens jullie een heel prettig en geslaagd leerjaar toe. De meeste moeders krijgen dan ook weer een beetje meer rust???

Velen van u zijn Nederland weer even ontvlucht om hier van de heerlijke maanden september en oktober te komen genieten, of nog langer. Zo lang dat kan, blijven genieten mensen.

Wat staat er allemaal op stapel de komende maanden met de NCT? Zie hieronder bij de activiteiten.

Oh, en dat is natuurlijk wel belangrijk, het boekjaar van de NCT is bijna voorbij, dus lieve mensen het is weer de tijd om de contributie te voldoen. Kan cash bij de jaarvergadering in Montferri of  bij de BBQ op 24 september.

De lidmaatschap prijs blijft hetzelfde als vorig jaar  € 15,-- per persoon, kinderen van 3 tot 12 jaar € 5,-- en € 42,-- per gezin.

Velen van u hopen we te zien op 10 september en anders tot 24 september.

Bart van Dijk

Voorzitter NCT

---

Geplande activiteiten

---

September

Jaarvergadering 2017

Zondag 10 september de jaarvergadering van onze club, die weer in de prachtige omgeving van Montferri wordt gehouden.

Graag tijdig opgeven bij Leny.

Meer lezen.

BBQ NCT 2017

Zondag 24 september de altijd heel gezellige barbecue van de club, weer zoals steeds de laatste jaren ...

Meer lezen.

---

Oktober

Uitstapje

In oktober gaan we een mooie excursie maken op 17 of 19 oktober. Waar naartoe maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Houd de site in de gaten!

Meer lezen.

---

November

Puzzelrit 2017

Houd de 2e zondag in november vrij! Voor meer informatie, bezoek het evenement op de site. 

Meer lezen.

---

Klik hier om een titel of tekst toe te voegen.

Wist u dat ...

 

....wij een vernieuwde Marktplaats hebben op de site? Hij staat groot en duidelijk op de eerste pagina, maar hierbij ook de http://marktplaats.nctarragona.com/

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

**********************************************************************************

LET OP!  

Ons is verteld dat er mensen aan de deur komen als zijnde werknemers van Endesa en dat ze voor "organising the meter" komen! Wees gewaarschuwd dat je sowieso nooit zomaar de deur open moet doen voor onbekenden maar zeker niet als ze met deze smoes komen! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!

**********************************************************************************

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Verveel je je? Dan kun je deze puzzel maken!

---