Header

Nieuwsbrief December 2017

---

Beste leden,

Omdat onze gewaardeerde voorzitter het even heel erg druk heeft, neem ik, Leny, deze maand voor hem waar. 

Het Is alweer december en zowat heel Spanje Is bevangen door een ongewone koude. Gelukkig worden we ook verwarmd door de voorbereidingen voor de naderende feestdagen. Overal Is de kerstverlichting in de straten weer ontstoken en hangt er een gezellige sfeer.
Het sinterklaasfeest slaan we als NCT dit jaar over bij gebrek aan jonge leden en oudersdie willen/kunnen helpen bij de voorbereidingen.
De activiteiten van de afgelopen maand hadden weer een grote opkomst. De puzzelrit was geweldig. Goed georganiseerd door Bart, Wouter en Kiki. We hebben weer veel leuke plekjes ontdekt. Een link naar de foto's zie je verder in de nieuwsbrief. 

Ook de sinterklaas-koffieochtend in La Mora werd goed bezocht. Sjaak had heerlijke speculaas specialiteiten gebakken, die tot de laatste kruimel opgingen. Jammer dat het soms een beetje koud was. Na de koffie trakteerde Ella op een rondje om alsnog haar verjaardag te vieren. Dankjewel, zowel Sjaak als Ella.

We hebben als bestuur deze maand een heel vervelend probleem te verwerken gekregen. Een van onze leden heeft zich buitengewoon onbehoorlijk gedragen. Deze persoon valt al geruime tijd andere leden en bestuursleden lastig met ongegronde beschuldigingen en laster. We hebben dit steeds door de vingers gezien, tot er een strafbaar feit werd gepleegd, in de vorm van sexting. Na rijp beraad is unaniem besloten deze persoon te royeren. Wij vertrouwen dat de leden ons als bestuur het credit geven, dat zo’n maatregel niet anders dan na langdurig overleg en bij gebrek aan alternatieven Is genomen. Om de privacy van betrokkenen niet te schaden kunnen we uiteraard niet in details treden.

We wensen de leden die naar Nederland of elders gaan om de feestdagen te vieren een goede reis en plezierig verblijf toe. Degenen die op 15 december nog hier zijn, hopen we bij de kerstlunch te zien. Zie verder voor nadere details. Opgeven kan weer bij Leny, liefst per mail of whatsapp met opgave van het menu.

Voor iedereen: Fijne Feestdagen en een heel Voorspoedig Nieuwjaar gewenst, namens het voltallige bestuur.

Leny van Beek

Secretaris NCT

---

Vorige maand

November

Puzzelrit 2017

Meer lezen.

---

Geplande activiteiten

December

Kerstlunch NCT 2017

Traditionele kerstlunch bij Restaurant Ca Vidal in Perafort. 

Meer lezen.

Januari

Nieuwjaarsborrel 2018

Het is nog even de vraag waar maar de datum staat vast.  

Meer lezen.

---

Wist u dat ...

---

... wij een super klusser in onze ledenkring hebben?

Okke van t Wout - 633 592 009 Voor al uw service in en om uw huis!

---

....wij een Marktplaats hebben op de site? Hij staat groot en duidelijk op de eerste pagina, maar hierbij ook de http://marktplaats.nctarragona.com/

... ook al heeft u geen Facebook account, u wel de pagina van de NCT kunt bezoeken? Klik hier

---

Tips

Heeft u nog tips of ideeën voor een activiteit voor de komende maanden, laat het dan weten aan één van de bestuursleden of via info@www.nederlandseclubtarragona.com 

Heeft u nog tips, ideeën of interessante informatie voor op de website van de club, ook dan graag een mailtje naar info@www.nederlandseclubtarragona.com. 

---

Verveel je je? Dan kun je deze puzzel maken!

---