Jaarlijkse NCT barbecue 26 september 2021

Het was weer een geweldige dag!
Zowel wat betreft het weer, de sfeer, het eten, de gezelligheid als de hoeveelheid mensen. Gea en Bouke weer heel hartelijk bedankt voor jullie onovertroffen gastvrijheid. Het is niet niks, die jaarlijkse invasie van meer dan 50 mensen op jullie mooie terrein. Een grote pluim voor de twee koks, die bewezen zeer professioneel te zijn. Het vlees was
uitstekend gebakken en fijn dat het naar de tafels gebracht werd, zodat niet iedereen door elkaar hoefde te lopen en in de rij te staan bij de barbecue. Ank had weer een loterij verzorgd met leuke prijzen. Sommigen hadden meer geluk dan anderen en wonnen zelfs meer dan één prijs, maar ja, daarom is het ook een kansspel. Bart deed de trekking weer met veel elan, bijgestaan door twee “bevallige assistentes”, zoals hij ze noemde.

Onze nieuwe voorzitter Peter toonde in zijn speeches en aankondigingen over een goed gevoel voor humor te beschikken. We zijn heel blij dat hij zich beschikbaar heeft gesteld voor deze functie, die hem op het lijf geschreven blijkt te zijn.
Het was erg fijn om een aantal nieuwe gezichten te zien en hopen dat deze mensen ook een leuke dag hebben gehad en besluiten om lid te worden.

Tenslotte wil ik iedereen die meegeholpen heeft om van deze dag een succes te maken, heel hartelijk bedanken.

 

Klik op foto om deze groter te maken en doorheen te scrollen.