Kerstlunch 2021
16 december
Restaurant La Nova Tenalla, Roda de Bara.
Dit jaar kon het bestuur gelukkig weer de jaarlijkse kerstlunch organiseren. Weliswaar met enige voorzorgsmaatregelen en restricties in verband met Corona, maar het was een hele opluchting dat het feest kon doorgaan.
Keurig op tijd waren de meeste leden bij het restaurant aanwezig. Na rigoureuze controle van C-certificaten en zelftest resultaten konden we plaatsnemen in een apart gedeelte van het restaurant, waar een U-vormigd tafel voor ons klaarstond. Mooi gedekt met kunstzinnig gevouwen servetten. Gezellig dicht bij elkaar, genoten we van het glaasje cava dat als aperitief werd vergezeld van een toastje paté.
Voorzitter Peter heette iedereen welkom en dreigde (of beloofde 🤩) de gesprekken nog wel een paar maal te zullen onderbreken voor een speech of mededeling.
De stemming zat er goed in. De bediening was vriendelijk en correct, de wijn vloeide rijkelijk en het eten smaakte goed.
Ank had gewoontegetrouw gezorgd voor leuke prijzen voor de loterij, ten bate van Caritas, die steeds heel dankbaar zijn voor de producten die Ank koopt van de opbrengst. We hebben al diverse malen dankbetuigingen van Caritas ontvangen hiervoor.
Als klap op de vuurpijl had Ank ook voor alle deelnemers een kerstcadeautje verzorgd uit de clubkas. Ze heeft zichzelf echt overtroffen. Niet alleen alles ingekocht, maar ook feestelijk verpakt.
Na een heerlijk dessert, kopje koffie met een chupito was dit gezellige samenzijn alweer afgelopen.
Het bestuur wenst iedereen heel fijne en gezellige feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond Nieuwjaar. We hopen iedereen weer te begroeten tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 16 januari.  🍾🥂

 

Klik op foto om deze groter te maken en doorheen te scrollen.