Op 29 april, hebben we Koningsdag gevierd, weer op een andere locatie in het dorpje La Riera de Gaiá. Wij waren er al een paar uur eerder om de boel een beetje in Nederlandse sferen te krijgen. Onder andere met het Holland House spandoek leek het er wel goed op. Rond de

klok van één uur kwamen de eerste NCT leden binnen, en verder druppelde men binnen, tot een uur of vier. Kroketten en bitterballen vonden gretig aftrek, en de overbekende poffertjes van Eeke met Petra waren lekker. Dan nog een hapje van het huis met een glas Sangria, het was voor de een iets beter geregeld dan voor de ander. Kan niemand over klagen, omdat men er niet voor hoefde te betalen. Velen vonden dit weer een super locatie om er meerdere activiteiten te gaan organiseren. En misschien voor volgend jaar weer de locatie voor Koningsdag. Ik wil graag even een ieder bedanken voor zijn/haar hulp. Leny, Lonneke, Ank, Martin, Nico, Petra en Eeke. Je had gezellige muziek meegenomen Martin. Prima ouwe DJ.

Even een kleine kanttekening van een bestuurslid: Ook onze voorzitter heeft zich weer dubbel en dwars ingezet, dus namens het bestuur willen wij ook Bart van harte bedanken voor de geweldige inzet en samenwerking!