De NCT Bibliotheek

De meeste van de NCT leden kennen het bestaan van de bibliotheek en lenen soms ook al wel eens een boek. Bij het uitlenen van de boeken is echter gekozen voor een nieuwe opzet.

Alle in de bibliotheek aanwezige boeken zijn geïnventariseerd en op een lijst geplaatst die op onze site geraadpleegd kan worden. Uit de lijst kunnen dan één of meerdere boeken gekozen worden. De lijst is samengesteld op alfabetische volgorde van de achternaam van de auteur. Mocht de naam van de auteur of de titel van het boek te weinig zeggen, raadpleeg dan via Google zoekmachine.

Bijna alle boeken zijn in het Nederlands geschreven, ook als de titel in een andere taal staat. Een paar boeken zijn in het Spaans (Sp), Engels (Eng) en Frans (Fr).

De kosten voor het lenen van de boeken blijft ongewijzigd één Euro per boek. De opbrengst gaat als voorheen naar een goed doel zoals bijvoorbeeld Caritas of de hondenopvang. Kosten moeten contant bij levering voldaan worden.

Voor het leveren van de boeken zijn verschillende mogelijkheden:

  • Klik op de knop `boekenlijst` die hieronder staat.
  • Maak uw keuze door de gegevens in te vullen onder de knop. (naam, email, boeknummer en datum) klik vervolgens op verzenden.
  • U zult een bevestiging per mail ontvangen van ons.

Leveringen van de boeken (of retourneren)

  • Levering op het eerstkomend NCT evenement (zie kalender)
  • Afhalen op woensdagmiddag in Salou tijdens het Klaverjassen
  • Afhalen of afleveren op een nader te bepalen adres

Bij bestelling van boeken moet de voorkeur van levering aangegeven worden. U krijgt een bevestiging van uw bestelling met plaats en tijd van aflevering.
Het zou mogelijk zijn dat een bepaald boek als vrij aangegeven wordt maar nog in bezit is bij een lid. Dan kan het zijn dat de lijst nog niet is bijgewerkt. U zult dan even moeten wachten of een andere moeten bestellen.

Veel leesplezier gewenst,

Ferdi Michels
Bibliothecaris