Zomerborrel 25 juni 2021 in Pineda bij Casa Angela.
Precies om 5 uur stond er al een groepje leden voor het terras van het etablissement, waar ze duidelijk niet voorbereid waren op deze noordelijke punctualiteit. Nog even wachten hoor, ik moet nog even het terras opruimen. Nadat we zelf al een bezem hadden gepakt, er wat onduidelijkheid was of de bloemblaadjes van de bougainville op de tafels afval, dan wel decoratie waren, kwam er eindelijk beweging in en tegen half zes konden we allemaal plaatsnemen. Al gauw kwamen er bekers Sangria op tafel. Aan het begrip tapas werd hier een heel eigen invulling gegeven. Per persoon drie forse sneden brood belegd met ham en kaas.
In een wijk met voornamelijk hoge flatgebouwen en weinig groen, is dit terras wel een oase van rust met de overvloedige begroeiing.
Iedereen was blij dat we eindelijk weer bij elkaar konden komen na 16 maanden waarin alleen af en toe een koffie ochtend had plaatsgevonden. 22 deelnemers, een mooie opkomst. Ook fijn dat onze vroegere voorzitter Bart met zijn vrouw Willemien en clubhond Flup weer van de partij waren. Er zijn veel herinneringen opgehaald, ervaringen gedeeld en plannen gemaakt.
In juli en augustus houden we het bij alleen de koffie ochtend in La Mora, op de tweede donderdag van juli, onder voorbehoud. Als blijkt dat de parkeerplaats overvol is, trachten we naar een andere lokatie uit te wijken.
Allemaal een fijne zomer gewenst en hopelijk tot ziens op 5 september tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering met aansluitend lunch. Lokatie nog nader te bepalen.