Bent u geïnteresseerd om lid te worden van onze club? Wij sturen u graag een  inschrijvingsformulier waar u uw gegevens in kunt voeren, daarna gelieve aan ons te retourneren.

U kunt het lidmaatschap cash betalen tijdens de eerstkomende activiteit.

Het lidmaatschap bedraagt:

€ 15,– per volwassene per jaar

De NCT is voor en door leden dus uw eventuele inbreng, medewerking en suggesties zullen zeer worden gewaardeerd.

Het lidmaatschap is geldig van 1 Januari t/m 31 December. Uw contributie is een bijdrage aan de NCT kas zodat wij activiteiten voor de leden kunnen organiseren en de middelen hebben om de leden te bereiken; via website, mail, post en flyers. De NCT is een vrijwillige organisatie en heeft geen winst oogmerk. De NCT organiseert op de eerste plaats activiteiten voor de leden. Het bestuur streeft ernaar de activiteiten gratis of tegen kostprijs te organiseren voor de leden en vraagt een extra bijdrage aan niet-leden. Overzicht van de financiën wordt tijdens de algemene jaar vergadering vrijgegeven in een jaarverslag voor alle leden.

Vanaf aanvang van de lidmaatschap zult u onze nieuwsbrief per email ontvangen. In deze nieuwsbrief zult u op de hoogte gehouden worden van georganiseerde en te organiseren activiteiten. Voorts kunt u altijd de NCT website raadplegen: www.nctarragona.com

Lidmaatschap aanvraag